Jumat 30.10.20 BD Maca Teks
Total points100/100
0 of 0 points
Nama Lengkap
Kelas/No
3
Pilihen wangsulan sing paling bener kanthi menehi klik ing sakngarepe aksara a, b utawa c!
100 of 100 points
1. Angin sing muter banter, bisa gawe rusak omah , wit-witan lan liya liyane diarani angin . . . . .
20/20
2. Bencana alam banjir, lemah longsor, puting beliung iku kedadean ing mangsa . . . .
20/20
3. Kabar bencana alam iku bisa diweruhi saka . . . .
20/20
4. Banjir lan lemah longsor iku disebabake dening wit-witan kang dikethok sembarangan lan . . . .
20/20
5. . . . . . sing nyatakake kedadean iku? Pak Camat, Koramil lan Polsek Ledokombo.
20/20





This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy